Životinje koje traže svoj Dom

Cora

Cora

Imamo nešto što nikad nismo imali… crni biser.. mini..mini minijaturicu…manju od mačke… mješanku pekinezera.


Cora je stara 15 mjeseci.. teži samo 3 kilograma visoka je 20 cm i duga je 30 cm…
Da se odmah razumijemo… Cora nije igračka… ona je živo biće sa svojim potrebama… što znači redovite šetnje… kvalitetnu hranu… naručje puno ljubavi i maženja…

Dobro se slaže sa drugim psima i obožava mace….. ali naša preporuka je da ju uzme netko tko nema drugog pas jer je jako posesivna prema svom vlasniku i zna režati na drugog psa… ali ako je drugi pas stabilan i nije ljubomoran onda ne bi trebalo biti problema jer ona je jako društvena…ipak više od svega traži maženje i nosanje u naručju… spavanje u krilu.
Cora je izuzetno pametna curica…sve brzo upija…savršeno se ponaša u stanu… u šetnji hoda uz nogu…i kada je bez povodnika. ne miče se od vlasnika.


Cora je kao štene izgubila vid na lijevom oku… što joj uopće ne smeta jer sa drugim okom je sve u redu… bila je na pregledu kod oftamologa, dr. Borošaka u Zagrebu te je za sada sve u redu sa očima…ali je rečeno je da se treba paziti na oko na kojem je izgubila vid da se ne pojave crvene žilice… što podrazumijeva da bi se trebalo onda odmah javiti na pregled kod dr. Borošaka u Zagreb jer postoji mogućnost da je dobila glaukom i oko bi trebalo onda odmah izvaditi…da ne pređe na drugo oko…


Cora nije ni cjepljena ni čipirana…također ni sterilizirana… tako da u startu imate oko 1.000,00 kuna troška. Sterilizacija se može obaviti po povlaštenoj cijeni za udruge… ili se možemo dogovoriti da budući udomitelj plati sterilizaciju..a mi je obavimo.


Cora se ne udomljava u obitelj sa malom djecom, ni kao poklon djeci niti ikome, udomljava se odgovornom udomitelju koji je svjestan njezinog hendikepa i kojemu to neće smetati i koji će joj pružiti svu potrebnu njegu ako se pokaže da će biti potrebno.
Potencijalnim udomiteljima ćemo doći u provjeru uvjeta… i prilikom udomljavanja potpisuju ugovor o udomljavanju.
Razmislite da li ste spremni preuzeti odgovornost za ovo malu dušu.

Sve informacije možete dobiti na broj 091 577 55 39

Dea

Dea

JACK POT ili ako hoćete glavni zgoditak!!!

 

Iz usamljene Pepeljuge,koja je godinama živjela sama u zapuštenom dvorištu.Dea je procvala u predivnu veselu damu,željnju druženja,šetnji i maženja. Očito je uvijek bila pas za poželjeti,samo tužna i sama.

 

Nije joj dugo trebalo da se navikne na život u stanu kod tete čuvalice.da pristojno pita van kada treba obaviti nuždu,lijepo hoda i bez povodca,da šapicu kad je pitaš,sjedne kada se dijeli klopa i redovno podijeli pusa koliko treba. A te oči i pogled kojim te prati...ne možeš ga zaboraviti!

Ma ona je jednostavno takva rođena,samo nije imala sreće da ima uza sebe osobu koja to zna cjeniti. Zahvaljujući Morana Rukavina,iz Slavonskog Broda je došla na privremeni smještaj u Rijeku,dok se ne obavi sterilizacija.Oporavak od sterilizacije je prošao i ukoliko joj se uskoro ne nađe dom,putuje dalje,U Happy End-Pazin. Iskreno,nitko od nas nije oduševljen s time,ali kod nas je gužva.

 

Kad joj je već pružena prilika da bude smještena na mjestu koje je najbliže vlastitom domu,pomozimo joj svi zajedno da taj svoj dom i dobije. Pola Hrvatske je prošla,neka ne bude teško Vama napraviti koji kilometar da je upoznate.A kada je upoznate nećete se više moći odvojiti od nje.

 

Takva je Dea,mila nasmijana dama,stara 4 godine! Sve je oduševljava i svemu se veseli:ljudima,djeci,drugim psima,macama.... Cjepljena,čipirana,sterilizirana,očišćena od vanjskih i unutarnjih nametnika. Samo čeka još jedan pravi poziv!

 

Kontakt.098/99 05 123 ili 091/577 5539

Zovem se Tiha

Zovem se Tiha

Nazvali smo je Tiha!

 


Šta mislite zašto...
Kad zamišljate kakvog bi psa htjeli,zamišljate nekog kao šta je Tiha!Možda ne izgledom,ali karakterom...
Tiha je tiha,mirna,nenametljiva,umiljata,strpljiva,poslušna,vesela i beskrajno zahvalna!
Tiha dolazi na poziv i stisne se uz nogu!
Tiha se odlično slaže sa svim psima,macama,ljudima,a djecu obožava!
Tiha lijepo hoda na povodcu,malo još zna potegnuti!
Tiha je jako pristojna u autu!
Kada odete na posao ne morate biti u strahu da će napraviti neku štetu!

 

Tiha je stara godinu dana,17 kg,vjerovatno mješanka huskya ,ali nije svojeglava.Cjepljena,čipirana i sterilizirana(poslije strerilizacije nije ni pokušala dirati konce).Čak je i veterinar pitao gdje li smo samo našli takvu dobru psicu!
A našli smo je u Pokupskom Cerju ,Box br,1-psi sa istekom roka,


Stigla u Rijeku na privremeni smještaj.a sada traži svoj pravi dom,
 

Javlja se na 098/99 05 123 ili 091/577 5539!

Zovem se Maza

Zovem se Maza

Maza je predivno štene staro 3 mj... vjerujemo i da samo ime dovoljno govori.Na svijet je došla u jednom našem šinteraju skupa sa braćom i sekama.

Mama je hrvatska ovčarka a tata je ostao nepoznat. Maza je neobične boje... nogice i glava su crne boje...ali tijelo je prekriveno pufnastom smeđom dlakom... Maza se sada nalazi na privremenom smještaju. Ona je savršeno štene! Razigrana je taman koliko je potrebno, umiljata, draga, poslušna i nuždu obavlja na pelenicu.Ova ljepotičica se nalazi u Rijeci. Kada naraste mogla bi biti manjeg srednjeg rasta oko 10ak kg., jer je bila najmanja i najsitnija u leglu. Udomljuje se kao kućni ljubimac, u stan ili kuću s dobro ograđenim dvorištem. Nije za lanac i čuvanje koka i dvorišta. Sterilizacija je obavezna kada za to dođe vrijeme. Kontakt: 0915775539

Zovem se Mala

Zovem se Mala

Prije četiri mjeseca nazvala me je jedna gospođa i rekla mi kako tri mjeseca hrani jednu kujicu na Pehlinu ...ali malena je toliko prestrašena da joj ne želi prići ..iako ju svaki dan čeka da joj donese hranu...

 

đMalena ipak nije skupila hrabrosti da priđe gospođi. . Tri dana samo ju lovile i uspjele uloviti... odvele smo je na smještaj kod jedne gospođe koja se je jako potrudila i od prestrašene Malene napravila pravu mazilicu... Ljudi koji žive na Pehlinu znaju Malenu... od rođenja je na cesti... i njena mama ju je donijela na svijet u nekom grmlju...Malena je uspjela dvije godine preživjeti sama...snalaziti se za hranu... svoje bebe je donosila na svijet...ipak nije ih uspjela sačuvati od okrutnog svijeta koji ju okružuje...

 

Malena nikad nije osjetila topli ljudski dodir... zato je i bježala od ljudi...osjetila bi samo udarac noge... i njezino nepovjerenje je bilo veliko....ali sada Malena je posve drugačija... predraga... preumiljata...premedena... voli se uvaliti u krevet... obožava se maziti...veseli se svakome tok dođe... Malena ima samo 12 kg... 2 godine... U novi dom dolazi cijepljena... čipirana i sterilizirana..( gospođa koja ju je hranila na Pehlinu .. sve to je napravila za nju)

 

Udomite Malenu i uljepšajte joj ostatak života.. jer dobivate savršenu mazu koja je javlja na broj 091 577 55 39